برایان اسمیت، دانشیار مهندسی پزشکی دانشگاه میشیگان، به همراه تیمی از محققان نانوذرهای را ساختند که به شیوه اسب تروجانی می تواند بقایای سلولی را جذب کند و یا باعث کوچک شدن و پایدار شدن پلاک های آترواسکلروز بشود. این کشف می تواند یک درمان بالفوه برای اترواسکلروز باشد. بیماری ای که علت اصلی مرگ و میر در آمریکا (و همینطور ایران .م) است.

نتایج این تحقیق که ماه ژانویه امسال در مجله Nature Nanotechnologyچاپ شده، نشان میدهد که این نانوذره ها بخاطر خاصیت اختصاصیت بالای خود به نوعی خاص از مونوسیت ها و ماکروفاژ ها می تواند به درون پلاک های آترواسکلروزی نفوذ کند و دارویی را با خود حمل کند که جذب شدن و هضم بقایای سلولی آن ناحیه را تحریک کند. طبیعتا این کار باعث حذف سلول های آسیب دیده و یا مرده مرکز پلاک می شود. با تحریک ماکروفاژ، اندازه پلاک کوچک تر و از طرفی دیگر، پلاک آترواسکلروزی پایدارتر می شود.

برایان اسمیت می گوید، درآینده، این نانوذره در آینده قادر به کاهش ریسک بسیاری از انواع سکته های قلبی می شود. همچنین از فواید این روش، حداقل اثرات جانبی آن (به دلیل انتخاب پذیری بی سابقه نانودارو) می باشد.

 

ترجمه از سایت Science Daily


Nano-Hums پلاک ,کند ,تواند ,های ,نانوذره ,شدن ,می تواند ,می شود ,کند و ,این نانوذره ,بقایای سلولیمنبع

محققان دانشگاه میشیگان و استنفورد، نانوذره ای را اختراع کردند که می تواند باعث جلوگیری از سکته قلبی ناشی از انسداد عروق شود.

پماد محتوی نانوذرات اکسیدبیسموت، جایگزین محافظ های سربی مورد استفاده توسط کارکنان رادیولوژی و اتاق عمل

مشخصات

آخرین جستجو ها

میز اداری - طراحی دکوراسیون داخلی سامانه ساز فروشگاه خرید اینترنتی پوشاک هودی پافر سویشرت زمستانی 2020 تی تی کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد تیان ترک وبلاگ مد Julia لینکدونی گروه آموزشي تربيت بدني شيروان آقای وکیل شیراز نظافت ساده و آسان پی اس ان ساپورت | ریکاوری و دی اکتیو اکانت PSN